Anna

Sjuksköterska

Fest, öl och kåta män!

Publicerad 2014-11-30 23:05:37 i Allmänt,

Nu var denna helgen över. Men sjukt rolig har den varit. Igår var jag och en kollega bortbjudna till en annan kollega på mat och vin. Vi skulle vara fler men det blev bara vi tre. Sen skulle Isabelle på en annan fest så jag och Delara stack ut i stan. Först hamnade vi på Grand Hotell där vi drack Champagne och blev även bjudna på ett glas till. Gud killarna var som tokiga igår. Undrar varför? 



Sen hamnade vi på SoapBar och dansade lite. Sen skulle vi möta upp Bea och Sofia på ett annat ställe, Sahara hette de. När vi tog Taci dit orkade inte Delara vara ute längre så hon gick hem. Vakten på de stället som hette Sahara var ju helt desperat. Ville med mig hem och saker, usch! Så jag sa till chefen att han var väldigt påträngande. Sen blev jag förbannad för när vi skulle gå hittade dem inte min kappa som jag var tvungen att hänga in. 
Jag sa att dem var skyldig mig 500:- om dem inte hittade min kappa. När jag stod och pratade med chefen efteråt och talade om hur upprörd och missnöjd jag var på detta stället. Så försökte han också bjuda ut mig på middag. Jag tackade bestämt nej aldrig i livet och sa också att hit kommer jag inte igen. Hejdå. Fjantar!!! 
Fan hade alla ätit Viagra i går eller vad var problemet? 






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela