Anna

Sjuksköterska

dagen har bara sprungit iväg..

Publicerad 2009-07-31 16:36:30 i Allmänt,

Vecka 31 är avslutad.
Ikväll kommer Mamma, Pappa och Elin hem.
Idag försov Micke sig och vi vaknade med ett ryck. När jag nästan kört hela vägen hem ringer Micke.
Men missar hans samtal så fick ringa upp. Han trodde att han glömt att stänga hundgården.
Jag körde tillbaka och kontrollerade och han hade inte glömt. När jag kommer till åsen ser jag något som rör sig vid vägkanten och det var en hjort som skulle över. Jag tänkte : Det måste komma fler för dem har jag sett innan och mycket riktigt de kom 2 hanar och 2 honor springande över vägen. Har sätt samma hjortar nu två gånger denna veckan (och igår när jag körde till micke såg jag något som kom springande över vägen, en katt tänkte jag men dem har inte så korta ben när jag körde förbi och djuret tittade på mig såg jag att det var en grävling, har aldrig sett en sån innan) .
När jag kom hem läste jag lite i min bok och kollade på våra bästa år.
Mormor ringde mitt i hela avsnittet så vi pratade lite.
Sen frammot 1- 2 tiden så körde jag till Familija och köpte två blommor en bukett med rosa blommor till mormor Alli och en bukett med orange blommor till morfar.
Det var någon stor konstig växt mitt i hela graven hos mormor alli, det tyckte jag inte om för att den skymde hela stenen.
Sen körde jag hem och åt, damsugade, vattnade blommorna och packa väskan.
Ska nämligen ta tåget till Micke klockan 20:50 för mamma och pappa ska hämta Elin ikväll och behöver bilen. Hon kommer ju hem från Mallorca idag. Men "OM" för att dem hade hittat en bomb igår i Palma Nova och flera flyg blev inställda.
Men hon gråter väll inte för de. och Tony, Laura och Chatalina vill väll inte att hon ska åka hem, dem gör allt för att hon skall stanna kvar , hihi


Nej nu börjar tiden dra ihop sig för jobb. Jobbar från 17:00 till 20:30 idag :D Tjodilidoo..

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela