LCHF Tackkrydda!!
Mamma ska laga Taco-Lax idag men vanlig tacokrydda vill jag ju inte äta så vi gjorde tillsammans en Tacokrydda utan onödigt socker/kolhydrater.
3 tsk salt
4 tsk chilipulver
4 tsk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
2 tsk lökpulver
2 tsk spiskummin
4 krm cayennepeppar

Sen ska man ju ha till tortillabröd med ost i mitten så nu gör vi LCHF-tortillabröd.
Skall bli mycket intressant att testa.
8st
4 ägg
1 dl creme fraiche
0,75 dl mandelmjöl
0,5 dl fiberhusk
0,5 tsk salt
Gör så här:
Vispa äggen pösigt och vispa sedan ner Creme Fraichen. Blanda Mandelmjöl, Fiberhusk och salt och vispa ner även det i blandningen. Låt smeten svälla i 10 minuter. Häll ut smeten på två plåtar täckta med bakplåtspapper. Lägg ett annat bakplåtspapper över och kavla ut tunnt (jag använder ett bakplåtspapper av silikon som inte fastnar, har man ett bakplåtspapper av papper kanske det behöver oljas). Behåll det övre bakplåtspapperet på och grädda i 8-10 minuter i 150 grader, gör sedan likadant med nästa plåt. Skär brödet på varje plåt i fyra delar.
1 dl creme fraiche
0,75 dl mandelmjöl
0,5 dl fiberhusk
0,5 tsk salt
Gör så här:
Vispa äggen pösigt och vispa sedan ner Creme Fraichen. Blanda Mandelmjöl, Fiberhusk och salt och vispa ner även det i blandningen. Låt smeten svälla i 10 minuter. Häll ut smeten på två plåtar täckta med bakplåtspapper. Lägg ett annat bakplåtspapper över och kavla ut tunnt (jag använder ett bakplåtspapper av silikon som inte fastnar, har man ett bakplåtspapper av papper kanske det behöver oljas). Behåll det övre bakplåtspapperet på och grädda i 8-10 minuter i 150 grader, gör sedan likadant med nästa plåt. Skär brödet på varje plåt i fyra delar.
