Pasta med ägg-och räksås !!

Pasta 4 pers:
5dl durumvete
4st ägg.
Lägg mjölet i en skål och gör en grop i mjölet. Knäck i äggen, ta en gaffel och vispa försiktigt. Blanda i lite mjöl i taget så att det blir en fast deg. Den skall inte klibba fast på fingrarna. Gör dem det så häll i mer mjöl. Blir den för torr. Häll då i lite vatten knåda i ca 10 minuter. Lägg den färdiga degen i en bulle i plastfolie och in i kylen i ca 30 minuter. Ta ut degen och skär den i skivor. Sen är det bara att kavla och skära i pastamaskinen.
Koka i lättsaltat vatten i ca 3 minuter.

Ägg-och räksåsen 4pers;
500g räkor
4st hårdkokta ägg
3dl cramé fraich
3/4dl torrt vin
1msk Dijon Senap
1/2dl hackad dill
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
2 st klyftor vitlök.
Skala räkorna och koka äggen. Skär ägg och räkor grovt. Koka upp Cramé Fraich, vin, senap och pressad vitlök. Blanda ner räkor,dill och ägg.
Hetta upp salta och peppra efter smak.
Servera tillsammans med pastan. Smaklig spis!