Anna

Sjuksköterska

IPhone skal :)

Publicerad 2012-07-30 19:10:46 i

Så då har man jobbat idag från 6:45 - 16:00 sen pissade det ner som vanligt så ringde mamma & pappa som var på Ikea så hoppade av där för vägrade gå igenom Bjuv mitt i regnet!! Där hittade jag ljus, en bakduk och en bakform :) När jag kom hem hade Elin med sig beställning från jobb med ett nytt Iphone skal till mig!! Hon och Henrik hade fjantat som vanligt och mitt paket innehöll inte bara ett skal utan också lite skräp ;) Hahaha!! Nu vet jag inte vad som händer, måste ta något att äta iallafall :)

Hbg-festivalen 2012 i bilder !!

Publicerad 2012-07-30 00:31:43 i Allmänt,

Dagen började med att jag, pappa och Elin körde till väla där jag köpte en ny telefon och ett nytt nummer! Så nu är även jag en ägare av en Iphone.....
Sen närmare kvällen åkte jag hem till Sara och där drack vi lite sen drog vi oss ner mot festivalen. Vi åt lite och tog något att dricka...och lyssnade på musik. Sen stängde dem ner festivalen och då gick vi vidare till Utposten och sen till lila där vi dansade hela natten lååång guuud så kul de va, skratta så jag dog lite gran Caroline är fan inte klok och Elin bara hoppar runder på dansgolvet som en liten gummiboll :D När dem stängde på lila vid 5-6 tiden drog vi till knutpunkten och handlade korv, (två slaka med ett bröd) haha jag sa även att jag ville ha två raggarballar med svängdörrar! , Vi skratta så vi fick kramp i magen. Men kvällen slutar inte där, vi missade tåget 5:47 så vi fick ta tåget 6:17 och kan ni fatta både jag och Elin och Caroline somnade på tåget och jag och Elin missade att hoppa av i Bjuv så vi fick ta en vända till Åstorp och byta tåg där, HAHA vi höll på att avlida så mycket vi skratta och konduktören på tåget tillbaka till Bjuv igen hon skrattade med åt oss, HAHA. Idag har jag sovit hela dagen i soffan!! samt suttit och fixat lite på mobilen. Nu ska jag sova för att imorgon är det dags för jobb igen 06:45 - 15:30. God Natt!!

Jag och Sara!!
 
Sara & Sebbe!
 
Jag & Caroline dansande på lila !
 
Jag & Elin dansande på lila <3

Festival!!

Publicerad 2012-07-28 16:31:13 i

Det är festival i hbg och jag ska dit idag. Sitter just nu med en öl och gör vid mig :)

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela