Anna

Sjuksköterska

Bara regn hos mig!

Publicerad 2015-03-31 12:15:04 i Allmänt,

Det slår aldrig fel. Igår var jag ledig och vädret var som förväntat kasst, regnigt och kallt. Idag då jag jobbar från 13:00-21:30. Ja då är det naturligtvis sol och vår. 


Men igår åt jag iallafall lunch med Bea och Sofia. Det blev en massa killsnack som vanligt men också planering inför sommaren. Vecka 29 drar vi på semester. Vart det bär vet vi inte ännu? Vi ska leta upp tre ställen var till nästa gång vi snackas vid och då bestämmer vi. Fan va kul det ska bli.

Nu ska jag dra till jobb. Bara 4 dagar denna veckan. På Torsdag anländer de två påskkärringarna och påskharen till Stockholm. Hoppas på lika fint väder i helgen som det är idag. Håll tummarna!! William Shakespear på Dramaten!!

Publicerad 2015-03-29 01:25:53 i Allmänt,

Idag har jag och Elin varit på Dramaten och sett Shakespeares "Trettondagsafton". Jag tänkte först, vad gör vi här? Men Gud så fel jag hade. Visst var det en märklig pjäs men Shakespear var ju en märklig person. Men den hade inslag av en massa humor så den rekommenderar jag om ni har vägar a förbi Dramaten och Stockholm. I pjäsen spelade bland annat Alexandra Rapaport och Björn Granath. Narren spelades av Lindy Larsson, hans röst var ju helt fantastisk!!! 


Det var tur att jag fick ett SMS innan pjäsen att mina glasögon hade kommit så jag kunde hämta dem innan. För Gud va jag ser dåligt utan! Hade ju inte sett pjäsen utan mina brills! 
Girlsnight out!

Publicerad 2015-03-22 11:23:15 i Allmänt,GodMorgon! 

Igår var det tänkt att vi skulle ut och dansa Salsa/Bachata men så blev inte fallet. Jag åkte vid 22-tiden till MOOD gallerian för att möta upp Bea och Snezanna där dem ätit och sen gå till salsafesten. Men vi stannade kvar där. Jag hade med mig två miniflaskor med vodka och Maryam hade med sig en flaska Rom. Så köpte vi coca cola och blandade våra egna drinkar. Billigt och bra ;) 

I morse vaknade jag bredvid den jag älskar mest. My partner in Crime. <3Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela