Anna

Sjuksköterska

1:a Advent!

Publicerad 2014-11-30 23:10:52 i Allmänt,Idag är det första advent. Jag och Elin fick äntligen öppna våra adventspressenter som vi får av mamma och pappa sist jag var hemma för evigheter sedan ;). 

Det var vars en tomte som hette Anna och Elin. Jättefina. Tack. Och dem liknade faktiskt oss också. 


Sen har vi druckit glögg och bakat lussekatter, som blev sjukt saftiga och goda. 


Mysig första advent, tre återstår och sen är det jul och H.Dorsin på TV. Kan det bli bättre nej :P 

Godnatt!!! 

Fest, öl och kåta män!

Publicerad 2014-11-30 23:05:37 i Allmänt,

Nu var denna helgen över. Men sjukt rolig har den varit. Igår var jag och en kollega bortbjudna till en annan kollega på mat och vin. Vi skulle vara fler men det blev bara vi tre. Sen skulle Isabelle på en annan fest så jag och Delara stack ut i stan. Först hamnade vi på Grand Hotell där vi drack Champagne och blev även bjudna på ett glas till. Gud killarna var som tokiga igår. Undrar varför? Sen hamnade vi på SoapBar och dansade lite. Sen skulle vi möta upp Bea och Sofia på ett annat ställe, Sahara hette de. När vi tog Taci dit orkade inte Delara vara ute längre så hon gick hem. Vakten på de stället som hette Sahara var ju helt desperat. Ville med mig hem och saker, usch! Så jag sa till chefen att han var väldigt påträngande. Sen blev jag förbannad för när vi skulle gå hittade dem inte min kappa som jag var tvungen att hänga in. 
Jag sa att dem var skyldig mig 500:- om dem inte hittade min kappa. När jag stod och pratade med chefen efteråt och talade om hur upprörd och missnöjd jag var på detta stället. Så försökte han också bjuda ut mig på middag. Jag tackade bestämt nej aldrig i livet och sa också att hit kommer jag inte igen. Hejdå. Fjantar!!! 
Fan hade alla ätit Viagra i går eller vad var problemet? 


Säger som Babsan "ge mig en spanjor"

Publicerad 2014-11-29 12:05:17 i Allmänt,Nu ska ni få höra. Igår var jag på dejt med en kille som jag pratat med på internet. Han har bott i Sverige i ca 6 månader. Kommer från Spanien. Det var inte lätt att kommunicera eftersom hans svenska inte är så bra och hans engelska ungefär på samma nivå. Men han läser både svenska och engelska i skolan nu. Min skånska gjorde det ju inte bättre. Haha. 

Vi gick till en bar och han bjöd på öl. Riktig gentleman. Vi dansade till 01-tiden och sen åkte vi hem, han ville dansa salsa men det kan ju inte jag. Måste öva haha. Vi kanske skall träffas igen. Helt annorlunda att dejta en kille från en annan kultur än den man själv lever i. Svenska killar är ju så fega!!! 

- En äldre kvinna kom fram till mig när vi stod och dansade och sa "jag har ju inte med detta att göra men det var en jävla snygg karl du har" ;) 

-En annan sa, "you are a nice cupel". Jag bara "we are not together". Men sånt är kul att höra :) 

Nu har jag och mitt älskade hjärta fått sova ut och myst hela morgonen. Bara jag och Zaga. Elin stack i morse tidigt. Hon skulle jobba :) 

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela