Anna

Sjuksköterska

Menskoppen.

Publicerad 2015-11-30 20:51:20 i Allmänt,

Jag vill göra ett slag för menskoppen. Det är inte bara miljövänligt det är ekonomiskt också och renligt. Man kan ha menskoppen i när man väntar in sin mens men även när man bara har lite eller om man har riklig mens. Ja alla kan ha den. Man behöver inte byta förrän efter 12h vilket är skönt man kan vara i skolan utan problem. Helt underbart!! .....Glömde skriva man kan ju även ha den på natten.
 
 
 
Tänk de gånger du gått in på toaletten och upptäckt att fan jag glömde en ny binda eller tampong. Det problemet behöver du inte längre då du alltid har menskoppen. Bara ta ut, töm och tvätta. Mer hygieniskt kan det ju inte bli. Jag är nöjd!!
 
 

Helgen i kort och gott!!

Publicerad 2015-11-30 09:37:06 i Allmänt,

I fredags var det min sista dag på skolpraktiken. Vilka roliga veckor. Det är ett yrke jag kan tänka mig! Verkligen! 

På kvällen var det dags för Out Off Office på Clarion Hotel Sign med mina pinglor. Vilken kväll så kul vi hade. Jag var uppe i 24 timmar. Kvällen/natten slutade på Spy Bar V.I.P. 


Där Ken Ring bjöd på en drink och det blev dansande natten lång!  
Sov hela lördagen gick upp kl 18:00 för skulle jobba natt!! Det var kul att göra ett gästspel. 


Igår var det förstaadvent, gick upp ca 15:00. Hjälpte Elin att tvätta sen bakade vi lussebullar och klädde granen. Mysigt tyckte Zaga också som direkt var påväg uppe i toppen. Haha hon gör man tokigt ibland. 
I morse fann jag henne såhär. 


Nu ska jag plugga!! 


Chia Pudding

Publicerad 2015-11-23 11:02:59 i Allmänt,

Recept: 

0,5dl Chiafrön 
1,5dl vätska (mandelmjölk, kokosmjölk eller casewmjölk)
1krm vaniljpulver. 

Gör såhär: 
Blanda allt noga, ställ in i kylen och låt står i några timmar. Jag hade den över natten. Kan serveras med blåbär och kokosflingor! 

Lycka Till!! Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela