Anna

Sjuksköterska

Ny vecka nya tag!

Publicerad 2015-09-28 06:48:37 i Allmänt,

God Morgon! 

Nu är det ny vecka, ska snart upp och göra vid mig för skolan börjar kl 9:00. Trött som ett as är jag iallafall. Tacka gudarna att kaffe finns. 

Lite kortfattat vad helgen handlat om. I lördags så pluggade jag lite, sen åkte jag på inflyttningsfest hos A som flyttat hit. 


Igår åkte jag, Elin och Jurunn till Ekerö och såg Gynning X 2 (Carolina och Agneta Gynning) som ställde ut. 
Sen åkte vi vidare till Drottningholm och hälsade på Knugen. Där vi även fikade. Mysigt!! 

 

Åt helvete med vårdvetenskapen!!!!

Publicerad 2015-09-25 01:31:19 i Allmänt,

Det har bara gått 2 veckor i skolan och jag har redan gråtit över en uppgift. Detta är ju så sjukt tråkigt. Den som väljer att ägna sig åt forskning måste ha ett allvarligt fel i skallen. Jag har lämnat in en uppgift 23:51 (typ) och den skulle vara inne senast 23:59. Ute i sista stund som vanligt!!! Är inte nöjd. Mest för att jag tycker det är sjukt tråkigt! Men nu börjar det roliga om barnsjukvård. 

Jag tycker att det ska vara som före då man fick välja om man bara ville ta Specialistsjuksköterske Examen eller om man också ville ta magisterexamen. Ingen jävel hade valt Magister. Nej så måste dem tvinga den på folk!!! 😡
Eget arbete!!

Publicerad 2015-09-23 08:25:40 i Allmänt,

Är ledig i två dagar nu. Eller ledig och ledig. Ska försöka skriva ett urtrist arbete men ska ta mig igenom de också.  Skall skicka in mina skor på klackning. Ska ha dem på lördag. Sen så ska jag hinna till Banken Också!! Satte klockan till 8.00 så jag kommer upp i tid så jag kan bli färdig med detta bajsarbete. Men snart tar denna kursen en paus och vi ska börja med det jag tycker är kul. Barn sjukvård!! 
Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela