Anna

Sjuksköterska

Avreagera sig!

Publicerad 2014-08-28 01:19:27 i Allmänt,

Efter jobb stack jag inom gymmet en runda. 24:00 var jag färdig och kunde traska hem. Jag åt lite och nu ligger jag i sängen. Imorgon ska jag dansa Sh'bam och sen till banken för att skriva på papper de har slarvat bort! 
Onsdag

Publicerad 2014-08-27 12:24:15 i Allmänt,Nu påväg till jobb. Denna veckan jobbar jag 6/7 dagar. Ledig imorgon Torsdag. Tänkte först träna idag men det passet jag bokade hade flyttats fram och då blev det för sent för mig. Så valde istället att laga mer mat så jag kan frysa in nu när jag har frys. Har mycket mat där nu så man slipper laga mat när man inte orkar. För i bland efter en arbetsdag så är man ju helt slut och börjar man då 7 dagen efter ett kvällspass orkar man inte stå och laga mat mitt i natten! 

Innan jobb var Zagis så fruktansvärt skrikig och så fort jag satte mig i soffan skulle hon upp och kela. Mitt lilla hjärta, du betyder allt för mig <3 

Höstlig morgon!

Publicerad 2014-08-26 10:12:05 i Allmänt,God morgon denna höstliga morgon. Har så fruktansvärt ont i magen. Kramp och uppblåst som en luftballong, blir så ibland tyvärr! 

Börjar morgonen med sovmorgon. Jobbet börjar inte förrän 13:00 idag så fick sova till 09:00 iallafall. Idag åt jag 2dl naturell lättyoghurt från Valio laktosfria (0,1%fett) med 1 näve Paulúns dinkelflingor med kanel, en skivad banan och lite extra kanel. Kanel är bra för förbränningen i kroppen. 

Till lunch ska jag göra omelett med kalkonpålägg och middag blir Chili Con Carne. 

Ha en trevlig dag det hoppas jag att jag ska ha iallafall!! Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela