Anna

Sjuksköterska

Det är viktigt att unna sig något!

Publicerad 2014-12-29 17:56:34 i Allmänt,Detta med att unna sig något? En gång i månaden unnar jag mig. Ja, jag lägger pengarna på att skulptera mina naglar. Det är trots allt jag som kämpar varje dag för att få ihop en liten slant i månaden och därför förtjänar jag en liten del av den. Det är viktigt att ta hand om sig själv och göra något för sig själv. Var tredje vecka går jag iväg och får mina naglar fixade, det kostar en slant men det är det väl värt och det är ju trots allt mina egna naglar. Inget plast :) 
Christmas weekend i Bjuv!!

Publicerad 2014-12-29 06:14:58 i Allmänt,Nu är julen över. Tack för alla fina klappisar jag fick. Hade inte önskat mig något specifikt och fick ändå sånt jag behövde :) 
Den 25:e var det hemvändardagen och därför fest. Jag hade lite feber julaftonsnatten men inget skall hindra mig från att träffa mina vänner. Sov hela 25:e innan jag åkte hem till Balle. Lunginflammationer och bebismys :)

Publicerad 2014-12-17 08:19:56 i Allmänt,

Då är jag äntligen påväg hem. Har jobbat hela natten....och då menar jag verkligen jobbat!! Gud! Blodgaser, inhalationer och ventilatorer man tror ju nästan man kommit tillbaka till Avd 33 på södersjukhuset. Fast detta är tiotusen gånger roligare. 

....glömde att jag fick mysa lite bebis också ju. Snutten! 

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela