Anna

Sjuksköterska

Stundande Natt!!

Publicerad 2014-05-31 19:31:23 i Allmänt,Dåså var det dags för en natt på Lungan. Jag har kunnat sova ca 1h men det är iallafall något. Mormors Bror ringde och meddelade att han och familjen kommer på min födelsedag. Wii. Alla jag bjudit kommer. Så kul!! 

Jag har köpt tillbehör till tårtan det var inte billigt men jag är ju kreativ och vill att denna festen ska bli i mitt stuk. Inbjudningskorten och allt har jag ju gjort själv :) Ja man undrar ju vad dessa två har i kikaren. En massa bus som väntar? Eller så har dem busat så att dem är helt slut. Ja man vet ju aldrig? Haha !! Stadig frukost!!

Publicerad 2014-05-31 11:55:12 i Allmänt,

Godmorgon! 

Har precis hinkat i mig en frukost på 8 propoints. Tänkte åka ner i stan inte för att springa Stockholm Marathon utan för att handla lite till min tårta som jag ska bjuda på nästa vecka. Kommer inte ha tid sen ska jobba natt i helgen och nästa vecka ska jag jobba kväll och dagpass på torsdag sen är jag ledig i ca 4 dagar och på torsdag kväll drar jag till Skåne. Så ladda era kameror och plocka fram aoutografblocken och en penna för The Queen is coming :) hihi På Nyhetsmorgon i morse var Regina Lund där som gäst och pratade om sin cancer. Gud vilken kämpe. När jag såg henne på cancergalan i höstas var hon så sjuk och såg så risig ut att jag ärligt talat trodde att hon skulle förlora kampen mot cancern. Men så fel jag hade, vilken kämpe. Hon ser ju friskare ut än någonsin. Heja heja dig!!! 


Denna gången tog det inte riktigt så lång tid för katterna att bli sams. Jag tror att det beror på att Stella nu är Steriliserad. Klart det var ju morr och fräs i början och Zaga gav Stella två lavetter mitt i huvudet, haha som jag skratta. Men nu springer dem och leker. Stella jagar Zaga och Zaga jagar Stella :D 

Vilken fantastisk dag !!

Publicerad 2014-05-30 15:41:45 i Allmänt,

Idag har jag jobbat dag från 07:00 -15:30. Dagen har bara flutit på, jag fick beröm av en patient som tyckte om mitt bemötande och jag har varit på så bra humör av någon konstig anledning. Vi har haft "sommarlunch" med Sushi och allt möjligt! Sen köpte jag och några kollegor fika p.g.a att vi snart ska sluta. Mysigt!! ...och jag var färdig i tid. Redan halv 3 var jag klar med det jag skulle göra. Nu väntar jag på T-banan som ska ta mig hem. 


Det är ett typiskt TV väder idag. Så ikväll blir det TV-tittande och ladda för en helgnatt!! Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela