Anna

Sjuksköterska

Tele2 Arena

Publicerad 2015-08-30 04:44:27 i Allmänt,

Kvällen som jag trodde skulle bli hemmakväll med film och pizza. Bålen pizza och utekväll. Amanda snapchata mig och undrade om jag ville med och festa. Klart !!  Jag gjorde vid mig och tog mig till O'Learys vid Tele2 Arena, där vi spelade minigolf med hennes vänner. Jag slog "hole in one"7 och sen bråkade all killarna om att få ha mig i sitt lag ;) 


Sen gick vi vidare till "Kvarnen" där kunde man tydligen kissa 2 st ;) hihi 


När jag gick hem trillade jag ner från tre stentrappsteg, jävla skor!!Imorgon får vi väl se hur blått benet blivit!!!  Aja kul hade vi i allafall!! <3

Tjusningen med livet!

Publicerad 2015-08-29 15:36:44 i Allmänt,Alltså detta med ögonfransförlängning. Jag har inte sminkat mig på över en vecka. Så skönt det känns och ändå känna sig snygg!! 


Idag är jag ledig och tre dagar framöver. När var jag det senast? Ikväll ska jag bara äta gott ta någon öl och bara vara, njuta av mitt eget sällskap och Zagas såklart :) 


..livet går vidare!

Publicerad 2015-08-27 10:41:40 i Allmänt,

En ny dag och nya tag. Känns helt okej faktiskt. Helgens händelse börjar lägga sig i minnet och chocken avklingar så smått. Får tänka ljusa och glada tankar. Zaga har varit ett enormt stöd och är det fortfarande, tänk va mycket ett litet djur kan göra! <3 Vad skulle jag göra utan dig ? 

Precis ätit en stadig frukost med smoothie, latte och glutenfri fralla. Tittar på repris från tidigare program från Malou Efter Tio om dödshjälp (har sett det tidigare). Tänk att man ska behöva åka till Schweiz för att få slippa lida. Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela