Anna

Sjuksköterska

Sushi, avtackning och krya på dig hälsningar !!

Publicerad 2014-10-30 21:50:45 i Allmänt,
Haft en ledig dag idag. Jag sov länge och sen betalade jag räkningar som skall dras imorgon. Hejdå pengarna :( 

Sen på kvällen drog jag till Solna och träffade mina gamla kollegor. Vi åt kinesisk buffé med sushi för 130:- och ett glas vitt vin. Alltid lika kul att träffa min lilla "familj" saknar faktiskt dem :) 

Trevlig helg!!

Publicerad 2014-10-25 10:11:53 i Allmänt,

Då var det helg och jag ska jobba. Jobbar kväll idag och dag imorgon. Nästa vecka är det dags för utbildning. Ska bli kul. Är i funderar tankar. Vill ju läsa en vidareutbildning men vill jag binda upp mig i två år på denna avdelningen? Om dem ska betala utb. måste jag binda upp mig på två år?! 


Vi har kattbesök i helgen. Jenny och Oscar är i Skåne :) vaknade i morse av att Elin sa -"Nej Stella!!" Och sen hörde man ett brak. 


Var ute med jobb i torsdags. Det blev lite konstig stämning men vi som blev kvar hade kul :) Vi åt på ett ställe som hette Griffins Steakhouse. 


Day off

Publicerad 2014-10-23 10:38:19 i Allmänt,

Äntligen har jag en ledig dag. Jobbar sex dagar denna vecka och det har varit en helvetes vecka. Hoppas helgen blir bättre. 

Idag ska jag med Znagis till veterinären. Hon skall få vaccination. Sen ikväll ska jag ut och äta med jobb. 


Börjar iallafall dagen med en stadig frukost. Nu ska jag in i duschen. Ikväll kommer Stella och då blir det Cirkus Scott ;D haha 


Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela