Anna

Sjuksköterska

Tillbaka till vardagen!

Publicerad 2015-04-29 20:03:28 i Allmänt,


 
Har varit på ett möte på jobb där vi pratade lite förändringsarbete m.m. 

Efter mötet åkte jag ner till EspressoHouse och fikade, läste en bok och tog det lugnt. Ska ju jobba natt så hinner ej hem och sova mellan. Weekend in Skåne!!

Publicerad 2015-04-27 18:45:59 i Allmänt,I helgen har jag varit i Skåne. Pappa fyllde år i torsdags och farfar i lördags. Drog en vit lön och lurade hela släkten :) hihi. För i lördags hade vi kalas hemma och ingen mer än mamma visste att jag skulle komma.  


Igår överraskade jag Josefin med att följa med Emelie dit :) Vi gjorde pizza och färgade håret. Jag gjorde Ombré och idag klippte jag av allt det slitna. 


Nu sitter jag på snälltåget tillbaka till Stockholm. Trodde att jag skulle missa det. Jag menar man är ute i god tid för att inte missa tåget om något skall hända. Men vid 16-tiden kör en idiot in i en viadukt med sin lastbil mellan Tyringe och Hässleholm. Så fick hoppa av i Tyringe och vänta på en buss som fan aldrig kom. STRESSAD!!! Skulle vara på Hässleholms C 16:18. Var där 16:50 och mitt tåg gick 17:00. Är det konstigt folk kör bil och ej tar kollektivt? Svar Nix!!!!

 

Vill inte tillbaka till jobb :(

Publicerad 2015-04-23 09:11:56 i Allmänt,

Politiker? Är det meningen att man skall gråta kinderna våta och känna sig helt misslyckad som människa och som sjuksköterska när man går hem från sitt arbete. Just nu mår jag rent ut sagt skit, ont i magen och känner att jag vill faktiskt inte tillbaka till arbetet. Jag är trött och ledsen. Våran arbetsmiljö är rent ut sagt åt helvete. Varför blir det ingen ändring?! 

Jag grät hela vägen hem och känner att gråten sitter i halsen. Det är fan inte Okej!!! 


Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela