Anna

Sjuksköterska

Italienresan

Publicerad 2015-02-28 22:27:25 i Allmänt,

Då har vi äntligen kommit fram till Italien. Jag tog tåget 18:20 från Stockholm i torsdags. Var framme i Bjuv ca 23:18. Vi körde från Bjuv ca 00:15. Jag sov hela vägen till Rødby. Kl 4:00 var vi i Tyskland. Vi skulle inom Metzingen som ligger i Tyskland för att titta på kläder och var där ca 12:00. Jag köpte en Adidas jacka för 49:90 €, den hade kostat 99:05 €. Vi var i Metzingen och shoppa i ungefär 3 timmar. 

Nästa del av bilfärden sov jag också fram till vi kom fram till hotellet vi hade bokat för en natt. Vi var framme där ca 21:00 i Innsbruck. Vi åt korv med Pommes och drack öl. Sedan slocknade vi. 
Kl. 07:00 ringde klockan igen. Det var dags för frukost, sen satt vi i bilen åter igen. Jag sov från och till. Vi höll på att bli köttfärssås på vägen till Italien men vi lever vidare. Kl: 09:30 ungefär passerade vi gränsen till Italien. Vid 12-tiden väckte mamma mig och sa att vi var framme. Äntligen hade vi kommit till hotellet. Vi sprang snabbt upp på rummet och bytade om. Kl 13 var vi påklädda och påväg ut i backen. 
Alltså jag önskar alla kunde få uppleva detta. Dagen har varit perfekt. Vi åt lunch i backen och det var så fint väder och snön var så skön att köra på. Verkligen paradiset! 


Det blev naturligtvis lite drickpaus här och var. Jägerte, spritzen apirol Och öl. 
Sen Kl 17:52 anlände Staffan. Vi fixade skidor till honom och sen körde vi hem igen för att äta lite middag på hotellet. Jag har fått ett dubbelrum ikväll då mitt rum var uppbokat en extra natt men vad gör det. En dubbelsäng säger man inte nej till :) 
Vinden Och Solen har bitit sig fast I Mina kinder på direkten. 

Godnatt imorgon är en ny dag! 

Dagpass ett minne blott ;)

Publicerad 2015-02-25 12:38:38 i Allmänt,

Jaha det var de dagpassen detta. Ställde klockan till 8:30 idag för att gå upp då jag egentligen började 13:00 idag. Men znoosa Till 10 ungefär. Klockan 10:30 ringer telefonen "dolt ID". Tänkte att detta är säkert jobbet, ska jag svara eller inte? Aja jag svarade iallafall. Det var jobbet. Undrade om jag kunde jobba natt idag. Jag är inte sen att tacka ja, då slipper jag jobba kväll idag och dag imorgon. Då har jag mer tid att fixa det sista inför resan på fredag. Åker ju nämligen till Skåne imorgon :) 


Satte mig och målade på min kopp jag köpt på panduro. Ena sidan blev nyckelpiga med färg och på den andra en i svart och vitt!! Nöjd. Nu har jag både ett glas och en mugg att dricka ur på jobb!! 

Innan jobb ska jag möta upp Bea som också ska jobba natt för en middag innan jobb !! Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela