Anna

Sjuksköterska

Sköna semesterdag!!

Publicerad 2014-06-30 21:01:17 i Allmänt,

Detta med Semester är ju helt fantastiskt. Idag har jag varit i HBG hela dagen. Gått på görningen. Träffat en massa gamla vänner och varit på viktväktarmöte i hbg. 


Gick dock upp 0,3 kg denna veckan men det fixar vi till nästa vecka. Man är ju kvinna och man samlar ju på sig vätska då och då. 


Jag gjorde naglar i stan idag. Semesternaglar, har man semester så får man ju ha fina händer!! 
Banan Pannkakor (2pp)

Publicerad 2014-06-30 11:58:38 i recept,

1 ägg.
1 banan.
1 tsk olja att steka i.

Gör såhär! 
Mosa bananen och blanda i ägget. För att få lite smak blandade jag i lite kanel. Såklart kan man ha annan krydda efter smak. 

Dela upp smeten i två pannkakor. Stek i oljan på svag värme. Njut. Servera tillsammans med en msk lättkvarg. Bakfyllan från helvetet!

Publicerad 2014-06-29 22:54:51 i Allmänt,

Denna helgen har varit syndar helg. Igår blev det lite campagne och vin. Idag blev det matjesill och potatis. Men jag hade tre pp kvar så gick ut på en promenad på ca 60 minuter. Det gav mig 4 aktivitetspoints så jag kunde ta ett kvällsmål på 7pp. Nu är jag mätt för natten och ska snart gå och lägga mig. Jag har typ sovit halva dagen utomhus i trädgården. Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela