Anna

Sjuksköterska

Heeeelg

Publicerad 2013-11-30 13:31:00 i Allmänt,

Jaha då har jag bara denna dagen kvar på den här veckan sen ska jag ha två dagars välförtjänt ledighet. Jag känner att jag snart inte orkar gå upp ur sängen. Om jag ska vara ärlig. 

Benen värker även ryggen gör ont. Jag va faktiskt i torsdags och köpte mig två par stödstrumpor. Man vill ju inte ha åderbråck!! Så nu ska väl benen slippa vara stora som elefantben när man går av sina pass. Imorgon är det första advent då har jag och Elin bestämt att vi ska julpynta hemma. Baka, dricka glögg och lyssna på julmusik. Det lilla Extra!!

Publicerad 2013-11-28 00:37:14 i Allmänt,

Idag tog jag hand om en väldigt sjuk patient och av anhöriga fick jag och min undersköterska jag jobbade med idag vars en rosa ros som uppskattning för att vi gör ett så bra jobb. Det gör mig så varm i hjärtat när man får en sådan fin uppskattning. Fast lönen är den sämsta i världshistorien och fast man stressar sig till en extrem ohälsa så kan detta lilla få en att stanna upp och tänka att jag gör faktiskt något som kan betyda allt för en annan individ, jag kan förgylla en tid dem kanske aldrig får tillbaka. Att vara sjuksköterska är inget yrke det är en livsstil och jag älskar faktiskt mitt arbete!! 

Att vårda personer i livets slut är något jag brinner för!! Stolt över mig själv

Publicerad 2013-11-27 01:11:59 i Allmänt,

När jag började min viktresa stod vågen på 68 kg. Nu åtta månader senare står den på 64,1 kg. Lchfinspirerad kost och träning gör susen. Fan va stolt jag är över mig själv. Jag provade lite klänningar idag. En klänning jag hade på nyår 11/12 kunde jag knappt knäppa och såg ut som en korv i den. Idag gick den och knäppa och den va faktiskt skön att ha på sig. Jag är älskar mitt liv och har motivation till min ändrade livsstil vill aldrig tillbaka. 
Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela