Anna

Sjuksköterska

....bygga kök!!!

Publicerad 2014-07-30 01:02:01 i Allmänt,
Hela köket är nu utdraget och väggen är byggd. Mamma och pappa har byggt hela dagen, jag har hjälpt till lite samt frågat om jag ska hjälpa till. Men vill man inte ha min hjälp så har jag ju faktiskt frågat. Annars har jag tittat på bänkskiva. Naturligtvis passar inte den bänkskivan jag vill ha så får välja en annan. Det får bli trä (valnöt). 
Vi får äta på papptallrikar och dricka ur plastglas. Diskar gör vi i badrummet. Haha :D 


När vi kollade på TV i kväll åt jag frusen kvarg. Lägger du in den i frysen blir den tillslut till glass. Mumms :) 

Imorgon är det dags för jobb igen men först ska jag väga mig!! Hurtigrutten

Publicerad 2014-07-28 23:39:12 i Allmänt,

HejochHå här är man flitig. Klockan är ca 23:30 och här kom man precis hem från en timme på gymmet. Först 41 minuter ca på bandet där jag gick sjukt snabbt och sprang en del. Inte klokt egentligen som min kondition har blivit bättre. Jag orkar springa mycket längre än tidigare. Kanske ska sätta upp något mål? Springa vårruset 2015. Eller något annat lopp. 

Idag har jag jobbat, det var lite mer att göra idag. Men sjukt kul iallafall. Längtar tills jag får börja gå själv :) 


När jag kom hem från jobb hade elektrikern varit där. På fredag har pappa satt deadlinen. Då har han nämligen bestämt träff med denna elektriker igen och då ska allt vara klart. 

Jag och pappa åkte iallafall till återvinningscentralen i Högdalen och slängde diskbänken ;) 
Hejdå köket sa jag när vi åkte där ifrån. Sen körde jag och pappa vidare till BauHaus och köpte golv. Så imorgon är jag ledig då ska jag hjälpa pappa en runda. 
Till kvällen åt vi hamburgare. Jag tog två men uteslöt brödet och hade min hamburgare i ett salladsblad istället. Sjukt gott. 

Nu ska jag duscha. GodNatt!! 


Lite egentid!

Publicerad 2014-07-27 16:41:14 i Allmänt,

Vilket jävla oväder det blev idag. Det blixtrade och small och regnade och blåste satan i det. Vi satt och fikade på jobb och hela helvetet brakade löst. 
Det går riktigt bra på jobb nu. Har lärt mig en del och läser på en del. Har börjat bli mer säker på min sak nu :) 


Efter jobb åkte jag ner i stan och gick en runda, köpte frukt och en toscabakelse på "ICA to go". Nu sitter jag på Espresso House och läser en bok och dricker min Islatte. Ibland måste man unna sig lite speciellt när man har denna veckan + behövde lite egentid. Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela