Anna

Sjuksköterska

Leeeedig !!

Publicerad 2014-09-27 10:50:07 i Allmänt,Nu är verkligen hösten här. Blåst och kallt. Är ledig denna helgen i 3 dagar. Igår (fredag) började jag med vägning på Viktväktarna kl 08:00 som visade att jag gått ner 1kg. Sen köpte jag en ChaiLatte under tiden jag väntade på att tiden skulle gå. Hade bokat ett träningspass på gymmet som började kl 11. Jag tog min latte och gick en runda i stan. 

Efter träningspasset som var sjukt jobbigt by the way, gick jag en runda på stan innan jag drog hem. Det va ju löning igår. Jag köpte ett par inneskor till jobb. Skorna kan jag beskriva som sockiplast fast med sula. Sulan är tjock och skön, är formad efter hålfoten. 


På kvällen skulle jag egentligen med Bea och hennes kompis till Berns där det var AfterWork men kön va ju sjukt lång så vi drog till Rigoletto och åt. Vi valde fiskgryta med ett glas vitt. 
Jättegott men usel service. Sen gick vi vidare. Till "Niklas" (mat Niklas) restaurang. Där han välkomnade oss (han är så satans snygg) och vi köpte vars ett glas vitt och satte oss. Vi ångrade lite att vi inte åt där. Maten såg fantastisk ut och menyn verkade bra, priserna är acceptabla. Så nästa gång sa vi att då ska vi äta där. Världens enklaste pizza = 6pp

Publicerad 2014-09-22 16:14:08 i recept,

Dagens lunch blev Tortillapizza med riven morot. 

1st tortilla bröd = 3pp
1 tsk Tacosås  = 0pp
2 msk Stevia sötad ketchup = 0pp
14g kalkonskinka = 0pp
48g riven ost (fetthalt 10%) = 3pp 
1 st banan = 0pp. 
Oregano och curry. 

Naturligtvis kan man ha precis vad man vill ha på sin pizza. Sen in i ugnen på 170 grader i ca 6 min. 

Busigt enkelt och skit gott!! JobbHelg

Publicerad 2014-09-20 06:21:09 i Allmänt,

Det var länge sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft tid. Jobb och annat har kommit i vägen. Sitter iallafall på bussen påväg till jobb nu. Jag jobbar denna helgen. Men klagar ju inte över de, jobbar ju numera bara två helger på sex veckor. Inte som innan då jag jobbade varje helg. Så det är såhär det känns att ha ett liv :) 
Vad tyckte ni om valet förresten? Jag tyckte de va rent ut sagt skit. Hur i helvete ska en sådan som Löfven och MP styra Sverige. Mer bidrag åt folket!! 

.....och sen det sämsta i världshistorien....Filippa Reinfeldth får sitta kvar som landstingsråd. Hur i helvete kan hon få sitta kvar? Vafan sysslar folk med, vill ni att sjukvården ska gå under? Så besviken !!! 


Nu väntar en kopp kaffe på mig på jobb. 
Have a Nice day :) 

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela