Anna

Sjuksköterska

Sep. 17, 2012

Publicerad 2012-09-17 15:40:41 i

Sitter på tågbussen påväg till Hässleholm för att där byta till tåget som ska ta mig hem till Karlskrona!!

Har varit i Bjuv denna helgen så nu är det dags att ta dig hem till Kalles igen!

Jag skulle klippa mig idag men vaknade klockan 10 då jag skulle klippa mig 9 så det var mindre lyckat!! JÄVLA SKIT!! Aja jag fick en tid på fredag istället :)

Nu måste vi snart vara framme i Hässleholm tycker jag för att jag behöver vätska samt ta mitt penicillin. Viktigt orkar inte med att ha mer sjukdomar nu!!!!!


I Tankarnas Värld!

Publicerad 2012-09-16 22:56:00 i Allmänt,

Just i detta nu så ligger jag hemma hos mamma och pappa i min systers säng eftersom dem har gjort vid mitt rum till ett kontor med bäddsoffa som är så himla oskön och min syster nu flyttat till Gottland är detta då den enda lösningen så jag får en sovplats nu dessa dagarna jag är hemma i Bjuv.
Jag ligger här och tänker som vanligt och kommer på att jag har varit singel i precis ett år.
Sorgligt tycker ni kanske då men inte jag, jo till en början så klart vem vill bryta upp ett förhållande man haft i tre år och förlovade till råga på det. Men kärleken är blind. Man tror man är lycklig men sen visar det sig att ingen av oss är det egenligen och såå jävla olika. Jag tycker dock att det ska finnas att man är varandras motsattser men det får väl finnas gränser man ska ju kunna kompensera de på något sätt och ja jag kan vara svartsjuk vem är inte de men något hos den andra måste ju utlösa den faktorn. Så brister finns det hos alla.
Men jag kan inte fatta att ett år kan gå så jäkla snabbt men vilket år sen.
Jag har fått många nya vänner, jag är mer social och träffar människor, dejter till höger och vänster. Dock inga som varat länge men kul har det varit och man vet ju vad man vill ha och man är ju lite kräsen eftersom man inte vill trilla dit igen. Jag har flyttat från mitt studenthem till en hyresrätt i Karlskrona där jag trivs som fisken i vattnet. Jag har varit ute på mycket äventyr som jag inte var innan och jag har stannat kvar i Karlskrona i högst ca 3 månader i taget och skaffat underbara vänner där. Jag är mer sammanhållen i klassen och trivs som inget annat...Jag har blivit en riktig partyprinsessa om man får lov att säga så, hihi.
 
Nej livet leker, men en sak som jag längtar till är till DIG. Jag pratar med en ur mysig kille från övre Sverige som jag är så nyfiken på. Vem är han? Hur är han? Ja många frågor har säkert många svar.
Vi pratar i telefon, Smsar och allt det känns så bra och han känns så trygg.
Då kommer min fråga igen "Kan man bli kär på avständ?". Det var ett jävla tjat men....Kan man?
För jag har den känslan i min kropp som säger mig att detta kan bli något bra och varje gång det ringer eller Iphonen plingar till tror jag och hoppas på att det är han!
 
Ja kärleken är underlig men underbar om man verkligen finner den!!
Kan man sakna någon man aldrig träffat? <3
 
 

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela