Anna

Sjuksköterska

Cheeck

Publicerad 2011-04-28 12:05:19 i Allmänt,

Hemtentamen är så gott som cheeck ska bara fixa referenslista sen så är den färdig.
Men slutar 21:30 så jag får göra den när jag kommer hem tentan ska ju inte vara inlämnad förrän i kväll 00:00 :P
Så ska skicka in den 23:59 hade jag tänkt mig HAHA Nej men skoja med er men typ kommer bli något i den stilen. Nu ska jag städa undan här packa väskan sen ska jag bege mig till sjukhuset för att måste vara lite tidigare pga att jag behöver fixa nya kläder :P

Höres senare så får ni veta hur min dag varit !!check

Publicerad 2011-04-27 12:52:56 i Allmänt,

Då har man varit på obduktion.
Precis innan vi skulle in genom dörren så kändes de konstigt i magen.
Eftersom jag inte mått bra i den i två dagarn nu.  
Men när man väl kom in så var det inte så jobbigt mest intressant, det luktade lite annurlunda men som teknikern sa att det är bara att tänka på något annat så känner man ej lukten det är så dem gör den mesta tiden. 
Jag stod med näsan nere i allt, obduktionsteknikern han klippte upp alla arärer och vener för att titta och hitta orsak. Visade oss och pratade med oss samtidigt, jätte bra pedagog var han.

Det var som att komma in i en Walander film, han sa även att dem skall starta en obduktionstekniker utbildning i karlmar tror jag det var, på ett år. Men det är inget jag skulle vilja syssla med hela mitt liv.

Efter de lilla äventyret så tog jag bussen till stan, tog ut penngar och sen handlade jag liten pressent till älsklingen han fyller ju år på söndag <3


Nu ska jag vila lite innan jag tar och gör klart min hemtenta.
Idag är jag sjukskriven från praktiken pga förkylning men imorgon måste jag gå dit annars missar jag så mycket, har ju börjat gå med sjuksköterskan nu så jag vill inte missa något.


Puss och kram vi synes på stan....

Resultatet

Publicerad 2011-04-25 23:45:06 i Allmänt,

Så här blev resultatet av min hårfärgning :)Blir ju bättre när det är vegjort imorgon tillexempel...IDag fyllde farfar år och jag har tänkt att ringa hela dagen men har sen glömt de så kom på de när klockan var ca 9 på kvällen så jag skicka ett mess till farmor i stället hoppas dem ser de.Fan helvetes jävla vår.
Jag älskar våren men nu så börjar alla festerna här. Just nu sitter kuk spanjorerna på balkongen på övervåningen och tjoar och spelar musik så att det dunkar i hela huset. Men jag kan ju sova i alla väsen så somnar snart men störande moment att dem inte kan tänka på att det finns andra i huset som vill sova.
Tur skall jag inte upp tidigt imorgon men ändå. tänk om jag skulle de :/ Då hade jag ringt G4S, inte för att det hjälper men man hoppas ju G4S skall göra något någongång !!!!! ...

GODNATT!!!

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela