Anna

Sjuksköterska

Sommaren är kort!

Publicerad 2015-07-30 17:59:53 i Allmänt,


 
Då så var det dags för natt 4/4. Jag är helt slut. I förgår skrev jag på kontraktet så börjar skolan i September. 

Sommaren är kort det mesta regnar bort... Tomas Ledins låt har gått varm denna "sommaren". Men man blir ju inte ledsen när man sover bort dessa dagar. Men i Helgen vill vi ha sol då det är PrideFest hela helgen 💙💛💜💞🌈Tillbaka till verkligheten!

Publicerad 2015-07-27 15:48:38 i Allmänt,Kom in till T-Centralen kl 06:00 i morse med nattåget. Sen hem slocknade på soffan. Ner och fixa naglarna. Sorgligt att ta bort det rosa men idag börjar allvaret igen. 


Gick en sväng inom Buttericks och köpte Prideflaggor. Kunde inte heller sova när jag kom hem så satte mig ner och gjorde en brosch. Hela Stockholm ät klätt i Regnvågens färger. 


Nu ska jag väl försöka vila en stund innan jag ska dra till jobb. Ångest!!!! 
3veckor i korta drag!

Publicerad 2015-07-26 21:28:53 i Allmänt,


  
Nu är dessa tre veckors semester över och imorgon börjar allvaret igen. Detta har varit tre intensiva men helt klart otroligt roliga veckor. Det har hänt så mycket som jag aldrig trodde skulle hända. 

Semester med Bea I Marbella. 40 grader vamt och en hel del festande. 
P-piller, pass, pengar och Prit!! Veckan efter kom Jenny upp. Sjuka dagar men Gud va kul!! 


Den 24/7 firade vi farmor och farfars 50-åriga bröllopsdag. Först lunch på Råå världshus och sen äventyrsgolf på Råå camping.


På kvällen träffades vi hemma hos farmor och farfar där vi gav presenten som blev så uppskattad. Inget öga var torrt! Sen åt vi middag på Pålsjö Mat & Bar. 


Innan bussen gick hem till Bjuv och Hyllinge så tog vi en öl på Marina Plaza. 
Sen gick jag hem till Alle på "efterfest" vi drack öl och snackade. Jag och Niklas var uppe till 5:00 ca sen slocknade vi ;) 

Igår var vi bjudna till Göran och Maggan och Malin på middag, lax och en massa vin, gin och likör. Trevligt! 
Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela