Anna

Sjuksköterska

Måndag!!

Publicerad 2016-01-25 09:55:05 i Allmänt,

Nu är det mycket i skolan. Uppgifterna håller på att rättas. Två av tre uppgifter från praktiken innan jul är rättade och godkända. Med den sista pågår rättning!! Sen är den kursen klar. Det här året kommer gå snabbt som tusan!! :) 

Startar dagen med Latte och Keso med apelsin och sen ska jag granska en kamrats uppgift som ska in imorgon. Mycket nu!! :) Ny jacka!!

Publicerad 2016-01-13 23:33:49 i Allmänt,

Igår var jag i Helsingborg med mamma och pappa, åt lunch och köpte jacka!! Jackan kommer från Hollies och var svin dyr men måste ju ha en jacka. Jackan var på REA förresten ;)
Idag var jag hos mormor, hjälpte ner med julsakerna, åt middag och sen en massa prat. Mysigt!! 


Nu säger jag God Natt!! 


En dag på flygfältet!

Publicerad 2016-01-10 18:41:12 i Allmänt,

En och en halv vecka kvar till skolan börjar och jag är färdig med mina 4 uppgifter som ska vara inne nästa vecka + en komplettering som jag fixat. Jag är så stolt över mig själv :P 

Idag var mammas önskemål att dra till flygmuseet i Ängelholm. Jag var lite tveksam först men följde ändå med. Intressant!! Faktiskt!! 


Jag flög JAS 39 Gripen. 


...sen tog jag en tur i J35 Draken! 


....Pappa fick också prova en sväng. 


...Mamma tittade på män i flyguniform ;) 


.... Vi gick in i sjukstugan och kollade på ett lavemangutrustning och en sårslev (usch vilket räligt ord)! Ska jag ha en sådan uniform tycker ni? :) 
Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela