Anna

Sjuksköterska

Hej Hej Bloggen

Publicerad 2013-10-25 11:13:38 i Allmänt,

Då har jag snart bott i min lägenhet i en månad. Idag kommer Pappa och Zagis hit. Vi ska spika ihop garderober och vitrinskåp. 

Det har hänt mycket här. Har en lgh som jag trivs skitbra i. Jag har fått en fast tjänst och i veckan tog jag en blodgas, den första jag lyckats med :D Wii 
Det går framåt nu. 

Igår träffade jag och Elin på Niklas och Alle. Åt på restaurang och tog någon öl innan dem skulle på konsert i Globen. Det var inte igår man träffade dem :) 

Snart ska jag inta jobb. 

 

LCHF Chokladbollar

Publicerad 2013-10-17 21:49:35 i recept,

100g smör
100g mandelmjöl
100g kokosflingor
2msk ekologisk kako
2msk start kaffe
1/2dl Stevia strö

Ta ut smöret så att det blir rums tempurerat. Mät upp mandelmjölet, kokosflingorna. 

Vispa ihop det rums tempurerade smöret och stevia ströet med en elvisp. 
Blanda sedan i mandelmjölet och kokosflingorna. Blanda i de övriga ingredienserna. 

Rulla smeten till små bollar och rulla dem sedan i kokosflingor. Ställ in dem i kylskåpet en stund. Lycka till!! Manlig förkylning !!!

Publicerad 2013-10-14 13:32:47 i Allmänt,

Jag är en Sjuk Sköterska. Har nämligen dragit på mig en förkylning. Hela helgen har varit en pina. Inget kul att göra saker när man inte mår bra. Sjukade mig från jobb idag så jag kan vara hemma och vila. Har även dragit på mig en jävla hosta. Ont i lungor och mer. Hoppas bara jag inte dragit på mig en lunginflamation. Har ont i lungorna med. Men tror ändå det är en sån jävla förkylning. Det är ju dock höst och vad hör då i hop med hösten jo basiller/virus och allt annat. Hej förkylning hej!!!
Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela