Anna

Sjuksköterska

Vecka 26

Publicerad 2015-06-28 20:13:50 i Allmänt,

Vilket väder vi fått i helgen. I fredags var jag på AW och sen utgång med vänner. Jag hade väldigt kul men blev också väldigt full. Var hemma vid 3 tiden. Och vid 9 när jag vaknade snurrade världen fortfarande men Gud va kul jag hade. Vi sjöng karaoke. 


- i lördags alltså igår var det planerat att jag skulle på dejt men som vanligt blev den inställd. Så jag tog tuben till Djurgården och satte mig i solen för att läsa en bra bok. Sen kom Elin och vi tog båten hem, lagade mat och åt på balkongen. 
Sen gick vi på en sen bio. Vi såg JurassicWorld i 3D den började 22:50 och var klar runt 1-tiden. Vi åkte därefter direkt hem och somnade, haha. Idag har vi suttit på balkongen och läst/löst korsord. Sen tog vi en PowerWalk till Globen Shoping där vi handlade på ICA! 

Nu ska jag iväg och jobba. Denna veckan jobbar jag alla tre skift i en och samma vecka. Natt idag, dag på tisdag och kväll på onsdag och dag på torsdag. På tisdag ska jag och Elin på Allsång på Skansen och på torsdag kommer mamma, pappa, farfar och farmor. SEN HAR JAG SEMESTER!!! 

Familjen samlad <3

Publicerad 2015-06-25 23:48:21 i Allmänt,

Ligger i sängen, har precis kommit hem från en helt fantastiskt rolig middag med mina helt fantastiska vänner. Minoosch var i stan. När träffades vi för typ 1 år sedan om inte mer. Saknaden var enorm!! 


Vi åt tapas på El crocodilo På Ringvägen. Gud vad gott och Gud va roligt vi hade verkligen!! Kvällen är förbi

Publicerad 2015-06-23 22:29:31 i Allmänt,

Då har jag jobbat mitt första kvällspass på jag vet inte när. Kändes så konstigt att komma 13:00 istället för 21:00 och gå hem när jag vanligtvis börjar. Men jag fick mig ett gott skratt när jag åker hissen upp och får frågan av en 7:åring. Är du doktor? Haha och där står jag i klänning och randiga strumpor. Haha Nej snarare Pippi Långstrump ;D 


Jag glömde naturligtvis mina glasögon hemma så fick sätta infart Utan glasögon på en 1,5 åring men det var inte en lätt match. Fick känna mig fram. Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela