Anna

Sjuksköterska

Dagens Datum 27/6 - 12

Publicerad 2012-06-28 00:29:45 i Allmänt,

I natt sov jag hemma hos en underbar kille.
I morse åkte han och tränade på morgonen medans jag låg kvar och fick sova lite till.
Klockan 10 kom han hem och sen skulle han vidare till bjuv. Men eftersom jag började jobba 13:30 så körde han mig till mammas jobb. Innan jag gick in till mamma så köpte jag frallor och middag som jag trodde jag skulle äta på jobb idag. Men jag gick sedan upp till mamma, satt i deras personalrum och läste min bok och åt frallor (frukost).
Vid 12 skulle dem iväg på lunch så jag följde med och åt med dem. Trevligt!!

Sen var det dags för mig att gå till jobb! på jobb hände inte så mycket idag vilket var trist.
Rätt trist att jobba kväll eftersom att de händer mer på dagen!  Aja nu ska jag läsa några sidor sen sova gott.
Upp med tuppen imorgon för att jobba tidigt som attans. Godnatt :D

Den Längsta Ronden ~ om kärlek, demenssjukdom och anhörgvård!

Publicerad 2012-06-26 08:32:24 i Allmänt,

Just nu läser jag en bok om Ingemar (Ingo) Johansson, om hans Altzeimers sjukdom och hans frus kamp om att göra hans liv värdigt. Man både skrattar och gråter när man läser den och hon är en fantastisk skribent.
Hon skriver så målande och beskrivande att man verkligen kan känna empati med henne.

Det som är sjukt är att man inte får någon speciell avlastning av kommunen om inte ens anhörig blir jätte sjuk.
Man blir ju tårögd hur kommunen lägger upp stöttningen och familjens reaktioner urartar sig. Att dem bara går till mottatack mot den som verkligen bryr sig och som verkligen har tagit allt sitt eget liv i skymundan för den man älskar. Verkligen värt att ta sig tid och läsa om man är intresserad och vill lära sig något!!
 
Hon skrev även denna bok av egna erfarenheter efter som hon själv under denna tid som Ingo var sjuk behövde hitta fakta som var lättläst och skrivet till helt vanliga människor. Men de mesta hon hittade var skrivet till människor med speciell kompetens. BORDE LÄSAS!!

Tisdag på vift!!

Publicerad 2012-06-20 00:10:10 i Allmänt,

Min lediga dag har jag spenderat på väla med min syster, hennes bästa vän och en av mina allra bästa vänner. Vi hittade massor och jag hittade mig äntligen jag säger ÄNTLIGEN en midsommarklänning wihooou va glad jag är, att jag slipper gå som näcken, Naken !!!!! Haha.

Nu på kvällen gav jag Emelie som pressent och sen gick vi ut en sväng där vi fann en lekplats och testade redskapen en sväng. Kan ju säga att jag blev lagom snurrig ;)

Nu!!!! God Natt!!!

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela