Anna

Sjuksköterska

Nattens lugn

Publicerad 2015-01-31 08:07:21 i Allmänt,Kunde haft det sämre. Sov inte på hela dagen igår. Har snart varit uppe i 24h.  Men natten som varit har faktiskt efter ovanligheten varit lugn :) hade hand om 5 barn varav alla sov igenom behandlingarna. Så smidigt! :) 


Nu ska jag hem och slänga min söta lilla rumpa i sängen. Ska nämligen inta natt 2/3 om några timmar. Då ska jag vara stjärnsyster!!! 


Suffering period!!

Publicerad 2015-01-30 13:25:35 i Allmänt,

....detta med att vara kvinna en gång i månaden måste man genomgå en pina från helvetet. Iallafall jag. Är det såhär det käns att föda barn så blir det en baggis. Sen detta jävla sötsug. Denna veckan har jag inte gjort annat än att äta, äta och äta. Nästa vecka får jag börja skärpa mig om jag ska komma i bikinin till sommaren. Mår illa gör jag också. Alvedon varvat med Ipren och vetekudden lindrar lite iallafall. Vetekudden är min bästa vän i dessa lägen!! 

Humöret ska vi ju inta tala om. Fråga min syster?, haha. Allt irriterar mig. Hur hon tuggar, hur hon andas och hur hon rör sig i lägenheten. Helt sjukt vad hormonerna spökar!! 


Underbara lediga dagar

Publicerad 2015-01-29 12:42:50 i Allmänt,

Jag har varit ledig sedan tisdag morse när jag gick av mitt nattpass. Går på igen fredag kväll och jobbar helgen. 


.....orkade ej gå till gymmet i morse så då blev den bästa lösningen att plocka fram sina egna redskap och leta upp en instruktör på Youtube.com. 

Nu har jag ätit frukost och tänkte gå ut med soporna. Måste betala räkningar och städa lite också. Detta med att vara vuxen? Talade med min bästa kompis igår via telefon. Hon bara men Guud du tjänar ju så mycket. Jag bara ja men sen är det lån på lägenheten som skall betalas, hyra, telefonräkning, internet, mat, katten ect. Blir inte allt för mycket kvar när månaden väl är slut :P 


Kunde inte sova i natt, låg och vände och vred på mig hela natten. Svetten rann och det var sjukt varmt i sovrummet. Låg och drömde mig bort till sommaren. Vill åka utomlands till en solstol, strand och en paraplydrink i handen. Men ingen att åka med!! Antingen har vännerna pojkvän/flickvän eller så har dem inga jobb eller pengar!! 
Kan man åka själv? Allt jag behöver är lite miljöombyte. 


Tittar på rederiet (SVT, öppnaarkiv). 
Ha en trevlig dag alla. Ikväll kanske jag ska ut med Bea som kommit hem från Norge :) 


Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela