Anna

Sjuksköterska

Underbara lediga dagar

Publicerad 2015-01-29 12:42:50 i Allmänt,

Jag har varit ledig sedan tisdag morse när jag gick av mitt nattpass. Går på igen fredag kväll och jobbar helgen. 


.....orkade ej gå till gymmet i morse så då blev den bästa lösningen att plocka fram sina egna redskap och leta upp en instruktör på Youtube.com. 

Nu har jag ätit frukost och tänkte gå ut med soporna. Måste betala räkningar och städa lite också. Detta med att vara vuxen? Talade med min bästa kompis igår via telefon. Hon bara men Guud du tjänar ju så mycket. Jag bara ja men sen är det lån på lägenheten som skall betalas, hyra, telefonräkning, internet, mat, katten ect. Blir inte allt för mycket kvar när månaden väl är slut :P 


Kunde inte sova i natt, låg och vände och vred på mig hela natten. Svetten rann och det var sjukt varmt i sovrummet. Låg och drömde mig bort till sommaren. Vill åka utomlands till en solstol, strand och en paraplydrink i handen. Men ingen att åka med!! Antingen har vännerna pojkvän/flickvän eller så har dem inga jobb eller pengar!! 
Kan man åka själv? Allt jag behöver är lite miljöombyte. 


Tittar på rederiet (SVT, öppnaarkiv). 
Ha en trevlig dag alla. Ikväll kanske jag ska ut med Bea som kommit hem från Norge :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Johansson

26 år gammal sjuksköterska, på fritiden konstnär. Född i Skåne bor i Stockholm. LCHF:are och IBS. Försöker gå ner i vikt och nå min målvikt. Här kommer ni få läsa om mitt liv, recept och mycket mer. Läs och njut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela